Over ons

uw partner in veiligheid & beveiliging gevestigd in Den Haag

Het verhaal achter D&W security

D&W security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf dat meer dan vijf jaar geleden werd opgericht door de broers Denzel en Wesley. D&W security is gevestigd in Den Haag. Met een gedeelde passie voor veiligheid en een visie om hoogwaardige beveiligingsdiensten te bieden, besloten wij ons krachten te bundelen en een eigen onderneming te starten. Vanaf het begin hebben wij, ons onderscheiden door alleen met gecertificeerde medewerkers te werken, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten garandeert. Dankzij onze toewijding en professionele aanpak is D&W security uitgegroeid tot een gerespecteerde naam in de beveiligingssector. Ons succes is te danken aan onze nauwe samenwerking en gedeelde toewijding aan het leveren van de best mogelijke beveiligingsoplossingen.

 
 

Bij D&W security zijn we niet alleen professioneel, maar ook een gezellig team. We werken goed samen en zorgen voor een fijne werksfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Dit maakt ons extra gemotiveerd om de beste beveiligingsdiensten te leveren.

Getrainde beveiligers

Bij D&W security vinden we kwaliteit en professionaliteit heel belangrijk. Daarom werken we alleen met beveiligers die goed getraind en gecertificeerd zijn. Onze medewerkers volgen uitgebreide trainingen en halen de nodige certificaten om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Hierdoor kunnen we betrouwbare en efficiënte beveiligingsdiensten aanbieden. Door onze voortdurende focus op opleiding en verbetering, kunnen we de veiligheid en tevredenheid van onze klanten waarborgen. 

Onze kernwaardes

Betrouwbaar

Wij staan voor eerlijk en correct zakendoen. Dit betekent ook dat we transparant zijn in afspraken, procedures en beloftes. We leggen verantwoording af over onze doelstellingen, activiteiten en resultaten – naar elkaar, naar onze klanten en naar de samenleving.

Kwaliteit

We nemen initiatief en zetten ons volledig in voor onze klanten en collega’s. Met toewijding en ondernemingsgeest. We zijn  altijd op zoek naar verbetering en samen zetten we ons in voor hoogwaardige dienstverlening.

Vooruitstrevend

Als organisatie spelen wij in op veranderingen in de beveiligingswereld. Dit doen wij door actief bij te dragen aan innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Wij zijn er trots op een vooruitstrevende werkgever te zijn die haar medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving biedt. Hierdoor wordt ontwikkeling gestimuleerd en kan er een goede werk-privébalans worden behouden.

Oplossingsgericht

We bieden efficiënte oplossingen in de beveiligingssector en zien onze klanten als partners. Alles is een teamprestatie bij D&W security zetten we graag een stap extra.

Beveiliging
die u kunt vertrouwen

Neem vandaag nog contact op en ontvang een offerte