Horeca
beveiliging

Wij hebben uitgebreide expertise in Horecabeveiliging

Horecabeveiliging vereist maatwerk

Winkeldiefstal bereikt in Nederland een alarmerend hoog niveau, een zorgwekkende realiteit waar u als ondernemer liever niet op wilt focussen. Met de winkelbeveiliging van D&W Security kunt u ervoor zorgen dat uw winkel wordt beschermd door professionele beveiligers die helpen calamiteiten te voorkomen.

Elke winkel heeft te maken met unieke risicofactoren, die mede afhangen van de soort goederen die er worden verkocht. de beveiligers van D&W security hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels, van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op dat aansluit bij de veiligheidsbehoeften van uw organisatie.

Wat D&W Security
voor u als winkelbeveiliger kan betekenen

Als winkeleigenaar of medewerker kunt u geconfronteerd worden met diverse calamiteiten, waarbij winkeldiefstal het meest voorkomt.

De primaire taak van een horecabeveiliger is het voorkomen van diefstal. Daarnaast zorgt een horecabeveiliger voor een veilig en vertrouwd gevoel bij het winkelend publiek, verleent indien nodig EHBO, zorgt voor brandpreventie en grijpt vroegtijdig in bij verdachte situaties.

De beveiligers van D&W security

D&W Security is gespecialiseerd in horecabeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als discreet uw winkel bewaken. We werken alleen met beveiligingsprofessionals die up-to-date kennis en expertise op het gebied van veiligheid hebben, en die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

Meestgestelde vragen over
horecabeveiliging

Een horecabeveiliger is een specialist op het gebied van veiligheid en diefstalpreventie in een winkel. Met een assertieve en proactieve houding zorgen zij ervoor dat zowel klanten als werknemers zich veilig voelen. Hun voornaamste taak is het minimaliseren van winkeldiefstal.

horecabeveiligers voorkomen winkeldiefstal op diverse manieren, waaronder het aangaan van gesprekken met klanten en het observeren van verdacht gedrag. Gastvrijheid is ook een belangrijk aspect van hun takenpakket. Het verlenen van een hartelijk welkom en het bieden van uitstekende service aan klanten zijn daarom van essentieel belang.

In de publieke ruimte mogen beveiligers een verdachte “op heterdaad” aanhouden of verdachte voorwerpen of bewijsmateriaal in beslag nemen en direct overdragen aan de politie. Op privéterrein kan een beveiliger op basis van privaatrechtelijke gronden gezag uitoefenen, zoals fouilleren, en kan hij of zij iemand de toegang tot een winkel weigeren op basis van de geldende huisregels.

Wellicht ook interessant voor jou

onze andere beveiligingsdiensten

Objectbeveiliging

Evenementbeveiliging

persoonsbeveiliging